Fönsterputs Sollentuna

Vi fixar fönstren

Om oss

Experter på allt inom städning

Det som skiljer NTG Clean från andra städföretag är att vi är väldigt måna om vår personal. Vi har en extremt låg personalomsättning och det är ett tecken på att alla trivs hos oss. Vi ger våra anställda chansen att utvecklas löpande, vi erbjuder kollektivavtal och vi är försäkrade för tio miljoner kronor hos Svedea.

Hos oss så följer vi regelbundet upp arbetet, varje anställd har ett utvecklingssamtal varje månad där vi går igenom alla uppdrag, vad som varit bra och vad som eventuellt kan förbättras. Utöver detta så ger vi våra anställda ett stort ansvar. Vår största tillgång är vår personalstyrka och just den tanken är även till gagn för dig som kund.

Tack vare all utbildning och den toppmoderna utrustning vi använder så lämnar vi alltid högkvalitativa jobb efter oss. Vårt största fokus ligger på att skapa kunder som är nöjda till 100% och detta oavsett om det handlar om en rejäl storstädning, en regelbunden kontorsstädning eller en enstaka fönsterputs - exempelvis hemma hos dig i Sollentuna. Välkommen att kontakta oss redan idag.

 

Låt oss hjälpa dig med din fönsterputs i Sollentuna!