Fönsterputs Sollentuna

Vi putsar fönster i villa, lägenhet och kontor

Mer om fönsterputsning

Steg ett när du beställer en fönsterputsning i Sollentuna är att ge oss information om fönstren du vill ha putsade. Vilken typ av bostad har du, vilken typ av fönster rör det sig, hur ser tillgängligheten till fönstren ut, hur många fönster är det, hur stora är de (på ett ungefär), gäller det 2- eller 4-sidig puts, och så vidare.

Ju mer vi vet desto bättre och snabbare kan vi utföra vårt arbete och du får skinande rena fönster. Detaljer som om fönstren har spröjs eller inte är också viktiga. Berätta allt du kommer att tänka på om fönstren, helt enkelt. Vi får hellre för mycket information än för lite.

Våra fönsterputsare är dock proffs ut i fingerspetsarna så skulle råka glömma något eller råka ge någon felaktig uppgift så är inte det hela världen. Vi har sett det mesta i fönsterputsväg och kan lösa i princip alla tänkbara situationer, tack vare den erfarenhet och kunskap vi har samlat på oss genom åren.

Tack för att du plockar undan i fönstren!

Om du städar undan i fönstren – plockar undan blommor och annat – innan vi kommer och jobbar är det mycket uppskattat, men det är absolut inget krav från vår sida. Putsningen står naturligtvis inte och faller med en kaktus på fönsterkarmen. I vissa fall kan det vara så att vi behöver plocka ner gardinerna för att kunna putsa fönstren.

Verktyg och rengöringsprodukter har vi självklart med oss själva, men vi behöver tillgång till vatten när vi ska utföra fönsterputsningen. Med det brukar det ju aldrig vara något problem med.

Boka din fönsterputsning i Sollentuna nu!

Ja, svårare än så är det inte! Och egentligen är allt du behöver göra att slå en signal, skicka ett mejl och sedan se till att våra medarbetare för tillgång till din bostad/fastighet. Sedan löser vi resten!

Låt oss hjälpa dig med din fönsterputs i Sollentuna!